< Terug naar HOME

Bewonersactiviteiten:
toch in contact met huurder

In 2020 hadden we op verschillende momenten contact met onze bewoners. Ondanks de coronapandemie waren we volop in contact met onze bewoners. Wel op gepaste afstand natuurlijk.

 

Trouwe huurders

Plavei kent veel trouwe huurders die al jaren op hetzelfde adres wonen. Jubilarissen zetten we graag in het zonnetje. In 2020 verrasten we meerdere trouwe huurders. Dit jaar geen gezellige bezoeken, maar wel taart én bloemen aan de deur. We hopen deze bezoeken snel over te kunnen doen, aan de keukentafel of in de tuin bij onze bewoners thuis.

 

 

Plaveibus bezoeken

Hoe leuk is het om buren in het zonnetje te zetten? Via de ‘Plaveibus’ kunnen bewoners hun buren opgeven voor een kleine verrassing. Bijvoorbeeld omdat de ‘buur’ altijd klaarstaat. In 2020 verrasten we veel behulpzame buurtjes met een leuk cadeau. Het zorgt voor blije gezichten én leuke verhalen. We hopen in 2021 weer veel buren te verrassen.

 

 

Week van het Huren

Jaarlijks nemen we deel aan de Dag van het Huren. Dit jaar was het de Week van het Huren. Het thema was: ‘Kleur je wijk’. Tijdens deze week gingen medewerkers de wijken in om meer dan 4000 kleurrijke plantjes te bezorgen bij al onze huurders thuis. Met plezier belden onze medewerkers aan om zo de buurt, ook in coronatijd, op te fleuren. We vroegen kinderen vooraf een kleurplaat te kleuren en deze voor het raam bij de voordeur op te hangen. Kinderen die een kleurplaat hadden ingekleurd en opgehangen, ontvingen een kleine attentie. Het was een geslaagde én waardevolle week. Op meerdere fronten.

 

 

Sinterklaas

Elk jaar organiseren we een groot Sinterklaasfeest bij Plavei en kunnen (klein)kinderen van bewoners voorafgaand hun schoentje zetten op kantoor. Dit jaar was het net even anders: kinderen konden een digitaal schoentje zetten via onze website. We kregen meer dan 300 schoentjes binnen. Deze schoentjes zijn ‘gevuld’ en rondgebracht door plaveipieten bij alle kinderen thuis. Dit leverde veel blije kindergezichten op!

 

We blijven in contact met onze bewoners en denken graag in mogelijkheden!

 

< Terug naar HOME

 

50 jaar trouwe huurder meneer en mevrouw Nieling

50 jaar trouwe huurder mevrouw Lusink-Oortgiesen

54 jaar trouwe huurder Riet en Tonny Bouwman

50 jaar trouwe huurder mevrouw Mennings-Kroes

50 jaar trouwe huurder familie Van Londen

Plaveibus bezoek

Plaveibus bezoek

Plaveibus bezoek

Plaveibus bezoek

Plaveibus bezoek

Week van het Huren

Week van het Huren

Week van het Huren

Week van het Huren

Week van het Huren

Week van het Huren

Week van het Huren

Sinterklaas

Sinterklaas

Sinterklaas

footer huisjes