< Terug naar HOME

Plavei volop in de media

 

In 2020 haalde Plavei diverse keren de media. Soms zijn we daar best trots op. We delen deze voorbeelden graag met jullie:

Collega’s Peter Lassche (projectcoördinator vastgoed) en Wilbert Meijer (projectleider) deden hun verhaal in het magazine ‘Lessen uit de wederopbouw’, waarin de Julianawijk in Didam aan bod komt. Afgelopen jaren hebben we deze monumentale woningen verduurzaamd. Lees hier het artikel. 

 

Corporatiegids

Collega Rudie Eskes (projectcoördinator Informatisering en Automatisering) werd geïnterviewd door de CorporatieGids. Hij vertelde hoe we bij Plavei flexibel werken in de Cloud en over onze samenwerking met NEH. Lees hier het artikel.

 

Arnhem Open-Connect

Collega’s Arjan ter Bogt (directeur bestuurder) en Robin Sommers (projectcoördinator duurzaamheid) werden uitgenodigd door Arnhem Open-Connect om als ‘progressieve en ondernemende woningcorporatie op het gebied van aardgasvrijprojecten’ te vertellen over onze rol als ‘startmotor’ in de warmtetransitie in de Bloemenbuurt in Didam.

Nieuwsgierig geworden naar de opname? Bekijk het filmpje.

 

GEA ‘meet-up’

Collega Robin Sommers was in 2020 ook te gast in een online GEA ‘meet-up’, georganiseerd door het Gelders Energieakkoord’. Daar vertelde hij namens Plavei over De Bloemenbuurt als Wijk van de Toekomst. Tijdens deze meet-up spraken verschillende partners uit het netwerk over hun eigen rol in het realiseren van energieneutrale wijken.

Voor meer info zie het filmpje.

 

< Terug naar HOME

 

 

Peter Lassche en Wilbert Meijer in het magazine ‘Lessen uit de wederopbouw’

Interview met Rudie Eskes in de CorporatieGids

Arjan ter Bogt en Robin Sommers te gast bij Arnhem Open-Connect 

Robin Sommers te gast in GEA ‘meet-up’

Arjan ter Bogt en Robin Sommers te gast bij Arnhem Open-Connect

Robin Sommers te gast in GEA ‘meet-up’

footer huisjes